Vi sender alle hverdage kl. 16
Gratis fragt ved køb over 300 DKK
Kunderne elsker os på Trustpilot
Tilfredshed eller pengene retur
KURV

Lækre sorte sokker i god kvalitet


spar penge se "sorte sokker"
DKK 12,95
Sokkerne er nu lagt i kurven!
Fortsæt med at handle

Vælg størrelse:
Klik for at vælge størrelse
10 par
30 par
50 par
100 par


LÆKRE SORTE SOKKER FRA KUN 9,95 KR. PR. PAR!

Der kan være mange argumenter for hvorfor man skal købe sorte sokker. Det er sikkert enhver husmoders mareridt at holde hus med bortkomne sokker i vasketøjet, hvor der tilsyneladende altid mangler en makker, det tror jeg de fleste har erfaret derhjemme. Hvis man derimod vælger at købe udelukkende sorte sokker, kan man med et have løst et større problem i vasketøjs bunken, og man kan for det meste altid finde en makker til den ene sok der på magisk vis altid ligger i ensomhed i skuffen. Endvidere har sorte sokker den store fordel, at de ikke er så svære at holde rene som hvide strømper kan være. Det er desværre ikke ret tit, at det vaskemiddel man anvender, kan få has på pletter af græs og beskidte gulve eksempelvis. Mange mænd har sikkert også hørt de fleste kvinders hårde dom over hvide tennis sokker i sandaler som er knap så flatterende. Så nu er muligheden der, for at have pæne velsiddende sorte sokker på en realitet.

Hvis man nu skal en tur i byen og være pænt klædt på i et jakkesæt, kan man også lettere slippe af sted med et par pæne velsiddende sorte sokker der matcher en pæn smoking uanset farven, da sort jo er en neutral farve. Hvis man har for farverige sokker på, kommer det også let til at fremstå rodet, når nu man gerne vil klædes pænt på til en aften i byen. En pæn neutral sort sok matcher de fleste former for påklædning.

På trods af den meget lave pris fra kun 9,95,-, er der tale om en særdeles lækker kvalitet af sokker. Vore sorte sokker er fremstillet i 80 % bomuld, 17 % polyester og 3 % elastan. Bomulden gør, at sokkerne er behagelige og tempererede at have på, så tendensen til at have for varme og svedende fødder i skoen ikke opstår så let. Bomulden er behagelig at have på året rundt. Der er endvidere tilsat 17 % polyester i sokkerne. Dette er den anden mest brugte tekstilfiber, kun overgået af bomuld. Blandingen af disse to fibre forbedrer begge fibres egenskaber i en positiv retning og giver en rigtig god formstabilitet i sokkerne. Polyester har i modsætning til bomuld, heller ikke tendens til at krybe. Blandingen er en god blanding mellem en naturfibers egenskaber med en kemofibers egenskaber. Begge resulterer i en attraktiv blanding. Bomuld og polyester kan vaskes ved 40, 60 eller op til 95 grader i vaskemaskinen, uden at det går ud over kvaliteten, og endvidere smitter de ikke af. Endelig er der tilsat 3 % elastan, som er en polyurethan fiber med en egenskab der gør, at materialet bliver meget elastisk og at sokkerne bliver meget bløde og lækre at have på. Denne blanding gør, at sokkerne har en utrolig lækker kvalitet, der holder formen fint ved vask på selv meget høje temperaturer. Elastan gør sokken meget velsiddende på foden, og forhindrer at sokkerne ruller ned af benet. I det hele taget gør materiale sammensætningen, at de har en meget lang levetid, selv med mange ture i vaskemaskinen og tørretumbleren.

Vores strømper er fremstillet i en meget lækker kvalitet, som alle mænd med sikkerhed vil kunne finde anvendelige til ethvert brug, både dag og aften.

Vi tilbyder dig gratis fragt ved bestilling over 300,- og har man lyst, kan man jo gå sammen med nogle af vennerne om at købe et større parti, så man altid har friske sokker i skuffen.

Vi tilbyder dag til dag levering, hvis du bestiller sokkerne inden kl. 16 om eftermiddagen, så kan du have dine sokker den efterfølgende dag. Vi tilbyder sokkerne i størrelser fra 35-46, så de passer til de fleste herre fødder og er jo med spandex iblandet, der gør at de er ekstra elastiske og former sig fint efter foden.

Sokkerne kan tilbydes til den utroligt billige pris fra 9.95 kr. parret, og der er absolut ikke gået på kompromis med kvaliteten af den grund.

Så hvis du har fået lyst til at få dig nogle super lækre sokker til en virkelig favorabel pris, kan du bestille dem allerede i dag, og få dem leveret på din hjemme adresse i morgen.