Skarpe priser

30 dages returret

Gratis fragt i DK på ordrer over kr. 250,00

Levering: 2-4 hverdage

Skarpe priser

30 dages returret

Gratis fragt i DK på ordrer over kr. 250,00

Levering: 2-4 hverdage

Hvem står bag billigesokker.dk?

Det gør jeg Sanne. Jeg har startet denne shop, som et familieprojekt, hvor hele familien skal være en del af den. Derudover ønsker jeg at gøre det nemt, enkelt og billigt at købe sokker til hele familien til en fair pris. Jeg ved børnene (og de voksne for den sags skyld) hurtigt slider et par sokker op, og de færreste af os ønsker at bruge en mindre formue på de dyre mærker, derfor har jeg brugt en masse tid og dialog med fabrikkerne direkte, så der ikke er nogen fordyrende mellemled. Der findes stadig nogle som er billigere end vi er hos Billigesokker, men jeg tror at vi er de billigste i forhold til den kvalitet af sokker vi sælger! Og det er vores mål - ikke at være de billigste bare for at være de billigste! 

Jeg får dog god assistance fra resten af familien, som består af Hannibal på 10 år. Han er chef for vores trivsels team og sørger for godt humør og lutter arbejdsglæde for resten i familien. I forhold til at tage det næste skridt i shoppen er han stadig lidt på trainee stadiet, men han har fart på, og er allerede en del af vores markedsføringshold, i form af frontfiguren "MINIBOSS" på vores facebook videoreklamer.

Så har jeg også god hjælp i Bertram på 14 år. Han er vores lagerchef, han giver altid en stor hånd med når, der skal pakkes varer ud og sættes på plads på lageret. Han hjælper ligeledes med, at pakke de daglige ordre så de bliver sendt til tiden. Han er derudover behjælpelig med at redigere vores videoer! :-)

Den største af mine 3 drenge August på 18 år, er vores CEO trainee, han er med inde over alle dele af shoppen, så som ordrehåndtering, pakkelabels og selve pakningen af de indkomne ordre. Kort sagt så er han med i alle processer omkring shoppen!

og sidst, men ikke mindst - min mand Allan, han har nok at gøre med, at holde styr på alle os andre... og så arbejder han en lille smule med online markedsføring og opdatering af shoppen.

Vi arbejder sten hårdt på at yde en fantastisk kundeservice og forsøger altid at svare hurtigt tilbage på henvendelser, i kan altid ringe på 25116013 eller sende os en mail på hej@billigesokker.dk, vi svarer som regel i tidsrummet mellem 08 - 22 alle dage.

Ha en rigtig dejlig dag :-)

Familien Jacobsen

( Vi arbejder på et lidt nyere billede :-) )

Om os Billigesokker.dk