Om os

Hvem står bag billigesokker.dk?

Det gør Sanne, det er nemlig hendes shop, hun er derudover den kreative i familien. Hun får dog god assistance fra resten af familien, som består af Hannibal på 6 år. Han er chef for vores trivsels team og sørger for godt humør og lutter arbejdsglæde for resten i familien. I forhold til at tage det næste skridt i shoppen er han stadig lidt på trainee stadiet.

Så har vi Bertram på 11 år. Han er vores lagerchef, han giver altid en stor hånd med når, der skal pakkes varer ud og sættes på plads på lageret. Han hjælper ligeledes med, at pakke de daglige ordre så de bliver sendt til tiden.

August på 14 år, vores systemchef, han er med inde over alle dele af shoppen, så som ordrehåndtering, pakkelabels og selve pakningen af de indkomne ordre.

..og Allan, han har nok at gøre med, at holde styr på alle de andre... og så arbejder han en lille smule med online markedsføring og opdatering af shoppen.

Vi arbejder sten hårdt på at yde en fantastisk kundeservice og svarer altid hurtigt igen på henvendelser, i kan altid ringe på 25116013 eller sende os mail på hej@billigesokker.dk, vi svarer som regel i tidsrummet mellem 08 - 22 hver dag.

Vi har brugt meget tid på, at finde de rigtige leverandører og fabrikker, der kan producere vores sokker i en god kvalitet. Det kan godt være vi sælger vores sokker billigt, men det er ikke de billigste sokker vi køber ind. Vi vil nemlig gerne beholde vores trofaste kunder :-)

Ha en rigtig god dag.

Familien Jacobsen

Om os Billigesokker.dk