Foreningssokker - tjen penge til jeres forening, samtidig med jeres medlemmer sparer penge !!

Vi har selv været en stor del af foreningslivet både som aktive, men også på bestyrelsesplan. Vi ved mange foreninger kæmper med at få det hele til, at hænge sammen samtidig med man gerne vil udvikle på sin forening.

Vi har lavet et koncept, som vil komme foreningerne til gode, deres medlemmer tilgode... og ja, så håber vi da også på, at sælge lidt flere sokker... win win.

Konceptet er meget enkelt - foreningerne henvender sig til os på en mail på hej@billigesokker.dk, hvor man skriver foreningens navn, samt kontaktperson med kontaktoplysninger. Så tager vi kontakt til jeres forening. Vi laver en unik kode til foreningen, som medlemmerne af foreningen kan bruge for at få 10% rabat på køb af vores sokker. Foreningen modtager 5% af medlemmernes køb til videre køb af ting, redskaber, kurser m.m. som kan være med til at forbedre jeres forening. Der bliver lavet en opgørelse en gang om året. Købene går gennem Billigesokker.dk, som hele tiden forsøger, at forhandle sig frem til yderst fordelagtige priser. Udgør beløbet ikke nok til køb af noget relevant, kan man overføre pengene til næste år eller vælge at få dem udbetalt. Foreningerne binder sig ikke for noget og det er helt og aldeles omkostningsfrit for foreningerne.

Konceptet er helt nyt og vi vil fra nu af løbende tage kontakt til firmaer, der vil samarbejde omkring dette. da vi ikke kender til alle foreninger og deres behov, må i meget gerne henvende jer, hvis i kender et firma i gerne vil have med på indkøbslisten.

se videoen herunder for at få et hurtigt overblik over hvad foreningssokker er:

Animationsvideo Foreningssokker

Send os venligst en mail, så vi kan få jer oprettet i systemet.

Venlig hilsen

Teamet fra Billigesokker.dk