Der er ikke mange der ved det, men dit valg af sokker afslører din personlighed meget tydeligt. Er du den fattige studerende der går i billige sokker med huller i? Eller er du den moderigtige blærerøv der ikke bare har farver, men også rigtig moderigtige sokker? Måske er du en helt tredje ? læs mere herunder for at finde lige din type!

Den fattige studerende og billige sokker

Denne type har en tendens til at gå med billige sokker, typisk uden alt for mange mønstre eller farver. Sokkerne er måske slidte og har huller, men det gør ikke noget. Det sker også tit at du har forskellige slags sokker på, da der jo er langt ned til det fælles vaskerum eller til sokkeskuffen hjemme hos mor.

Hvis du har hvide sokker er de helt sikkert snavsede nedunder, det er der jo ingen der ser, så hvorfor bekymre sig om ens sokker ikke er fantastisk hvide. Du bruger dine penge på pasta og ketchup og der er derfor ikke råd til at bruge penge på sokker.

Den tilfældige bruger af sokker

Du er lidt ligeglad med hvad du har på fødderne, men der er som regel alligevel en vis orden alligevel. Du har få enkelte par med flotte motiver som du har fået til jul eller fødselsdag og har derfor ret moderigtige sokker på en sjælden gang i mellem.

Dog har du normalt bare ensfarvede grå sokker på, fordi de er stilrene og billige. Du sørger naturligvis for at smide sokker med huller ud og vasker dine sokker jævnligt.

Efterligneren

Har du stjålet Mads Christensens sokker? Du går helt vildt op i sokker, og koster de under 100kr parret nægter du at have dem på. Du har sokker i mange forskellige farver og designs. Billige sokker gør du dig bestemt ikke i. Det er for fesent. Du sørger for at trække sokkerne godt op om knæene så andre folk kan lægge mærke til dine dyre, farverige sokker.

Du griner af folk i omklædningsrummet når de tager deres 5-par-for-100 Adidas sokker på og forstår slet ikke hvordan man kan gå i sokker der kun har en farve.

Det er måske en ide at tage det lidt mere stille og roligt og acceptere at folk har forskellige ideer om sokker og at det er okay at have sokker på med kun en farve.

Hvilken sokke-personlighed passer bedst på dig?