Coolmax løbesokker skruer ned for varmen

Kan du huske dengang, du begyndte at løbe? For du startede måske også din løbekarriere i et par helt almindelige kondisko, og sokkerne var helt i tråd med det et par ganske almindelige, hvide tennissokker fra skuffen. Dengang som nu var det cool at løbe – men det var ikke altid lige cool, skulle vi hilse og sige fra fødderne…

Siden er der løbet mange ture i skoven, på stranden eller på vejen, og i dag stiller vi større krav til vores løbeudstyr end nogensinde før.

Og det kan mærkes, ikke bare på pengepungen, for gode løbesko kan, som du sikkert ved alt om, godt være ret bekostelige.

Men så er det jo godt, at du har Billige Sokker. Vi stiller nemlig høje krav til vores leverandører om super kvalitet og super priser, og det kommer dig som kunde og dine fødder til gode, når vi nu også tilbyder dig løbesokker fremstillet af de nye Coolmax microfibre. Coolmax er perfekt til at sikre, at fødderne ikke koger over på løbeturen. Det er Løbesokkerne regulerer nemlig både temperaturen og fugtigheden, så du får en meget mere behagelig løbeoplevelse. Og desuden undgår du fx vabler, fordi fødderne hæver op og sveder, hvilket er en meget uheldig kombination i et par løbesko.

Vores CoolMax løbesokker er formet til dine fødder, så derfor er der en venstre- og en højresok. Det kan fødderne lide, og materialet sidder perfekt op mod den indvendige side af dine løbesko, så din fod fastholdes i skoens form. Det er yderligere med til at forhindre skader på din hud og andet ubehag.

CoolMax løbesokker er til varme fødder og til sunde hjerter, der banker efter at løbe. Og hos Billige Sokker har du råd til at få et lille lager af CoolMax sokker, så du ikke løber tør, når løbelysten kalder. Det ville jo være surt, ikke?