Hvilke gradetal skal dine sorte sokker vaskes på?

Når du skal vaske dine sorte sokker, skal du altid have i baghovedet, hvad dine sokker er blevet brugt til. Der er stor forskel på, om de er blevet brugt til sport, eller om de eksempelvis bare er blevet brugt af ungerne til at gå i skole i.

Derfor kan der både argumenteres for, at sokkevask er bedst på både 40 og 60 grader, og hvilket gradetal der er det bedste til vaskning af dine sokker - ja det er der faktisk delte mening.

Dog er en rigtig god tommelfingerregel, at dine sorte sokker bør vaskes på 60 grader. På denne måde sikrer du dig, at du altid får alt skidt og snavs væk fra dine sokker, når du har brugt dem.

Hos Billigesokker.dk, anbefaler vi dig, at du vasker dine sokker ved 60 grader. Dette er en god og sikker måde at sikrer dig på, at du får alt skidt og snavs væk fra dine sorte sokker, således at dine sokker igen er pæne og nydelige.

Dine sorte sokker kan med fordel vaskes ved samme gradetal som sengetøj, håndklæder og undertøj.

Brug af skyllemiddel ved vask af dine sorte sokker


Ikke alle mennesker benytter skyllemiddel, når de vasker tøj. Dog kan dette være en rigtig god idé at gøre, når du skal vaske dine sokker sammen med dit undertøj, sengetøj og håndklæder.

Hvis ikke du benytter skyllemiddel under vaskning af dine sorte sokker, kan du nemlig meget let risikere, at du ender med nogle meget stive og slidte sokker, hvilket er en skam. Så hvis du gerne vil have at dine sorte sokker holder en god lang levetid, så kan vi kun på det kraftigste anbefale dig at benytte dig af skyllemiddel hver eneste gang, du vasker dine sorte sokker. Dette gælder i øvrigt også andre ting, som du propper i din vaskemaskine. Det er generelt altid en god idé at benytte skyllemiddel under vask. Det gør, at tøjet holder bedre og ikke falmer så let, som det ellers ville gøre.

Bland ikke farverne sammen


Ja, den skulle jo med! Som du nok ved er det en ualmindelig dårlig idé at blande farver sammen, når du skal vaske dine sokker. Dette gælder naturligvis også andet tøj end sokker!

Det kommer jo nok ikke som en overraskelse for mange mennesker, at man eksempelvis ikke skal blande lyserøde sokker sammen med sorte sokker, når de skal vaskes.

Men vær' lige ekstra opmærksom alligevel:

Der er nemlig mange mennesker, der blander sorte sokker sammen med blåt tøj. Dette kan også være ganske fint, såfremt du bare sikrer dig, at det er meget mørkeblåt tøj, dine sorte sokker blandes sammen med.

Ellers kan du let risikere at ende med sokker der er halvt blå og halvt sort, og det er ikke særlig fedt.

Hvis du udelukkende benytter dig af sorte sokker, hvilket mange mennesker, så kan være på den sikre side ved udelukkende at vaske dine sorte sokker samlet, og vaske dem på en gang.

Så er du i hvert fald sikker på, at du undgår, at farven smitter af!