Sokker er moderne

Vi danskere elsker sokker, og det gør vi fordi at der er koldt herhjemme i Danmark. Hvis vi bare kigger et par år tilbage, så var der ikke rigtigt nogle som gik op i hvilke sokker man havde på. Man gik for det meste bare rundt i nogle enkeltfarvede sokker, med det formål at holde fødderne varme.

Sokker blev moderne

For et par år tilbage skete der noget stort for sokkerne, da folk begyndte at gå rundt i sokker med mønster på. Siden dengang er der kommet utallige nye sokkemærker frem, og rigtig mange nye butikker som kun sælger sokker – blandt andet de såkaldte ’Webshops’ på internettet.

En gammelt ordsprog har hidtil gjort mange danskere i godt humør, så man kunne gøre nar at hinanden. Ordsproget lyder sådan her: ’’Hvis en person hele tiden går rundt i sorte sokker, så er der nogle folk der mener at han bare er en almindelig kedelig dansker. Men hvis en person går rundt i sokker med striber, mønster, og en masse farver på, så signalerer det at personen har en god selvtillid og at han ikke er kedelig’’.

Hvilke sokker er moderne?

Det er et meget svært spørgsmål at svare på, fordi at vi danskere ikke har et specielt par sokker som vi køber mange af. De fleste af hos køber et par billige sokker i Føtex, eller køber nogle sokker over internettet. Så selvom sokker er blevet moderne, så er det ikke noget som alle danskere går op i.

Alligevel har de sorte sokker en tendens til at sælge mest, fordi at de typisk er billigere. Vi danskere elsker sokker, men så snart at tingene begynder at koste lidt mere end normalt, så springer de fleste af os desværre fra.

Priser på sokker

Sokker er generelt blevet billigere med tiden, og det skyldes helt sikker at vi danskere ikke gik særlig meget op i sokker for et par år siden. Sokker solgte ikke særlig godt, fordi at der ikke var særlig meget at vælge imellem. Men så kom der som sagt mønstre på sokkerne, og så steg salget fordi at der var mere at vælge imellem.

Priser på sokker ligger typisk imellem 10 og 20 kroner, alt afhængigt at om der er mønstre på eller ej. Sorte og hvide sikker plejer typisk at ligge på 11-12 kroner, mens sokker med mønstre på godt kan snige sig op på en 14-15-16 kroner.

Hvor skal man købe sokker?

I takt med at vores verden bliver mere og mere moderne, kommer der flere og flere butikker på internettet. Der er i de senere par år blomstret en del sokke-butikker op på nettet, og det er bare med at gøre brug af dem.

Det er nemlig normalt lige så billigt at købe sokker på internettet, som i den lokale Føtex, eller Netto. Forskellen er bare at du kan bestille sokkerne på 2 minutter via. Internettet, og dagen efter står der en mand fra Post Danmark foran din dør, og vil give dig sokkerne.